27 Aralık 2014 Cumartesi

cıftehavuzlar su tesisatcisi

Çifte havuzlar mekanik kalorifer su kombi havuz tesisatı bakım ve onarımı yapılır.su kaçağı kombi su kaybı her nasıl olursa olsun su kaçakların makine ile nokta tespiti yapılır .eskisi gibi kırıp dökmeden nokta atışı yapılır.suyla ilgili her türlü sorunlar teknolojik çözümler ciftehavuzlar su tesisatcisi sorunları anında hızlı garantili uygun fiyat.Su tesisatçısı yaptığı her işe garantili yapmalıdır.

Kalorifer tesisatı havuz tesisatı havuzda ilgi bazı kuralar vardır aynı yeni doğmuş çocuk  gibi bakım alaka ister günlük testlerini yapılır gerektiği miktarda klor haftada bir soyun önleyici havuzun durumuna göre topraklama yapılır ciftehavuzlar su tesisatcısı diğer adı çökertmedir yapıldıktan dinlendirmeye alınır  sabahleyin dibi,ne çöken parteküler süpürge filtreye verimeden direk dışarıya atılır.Su tesisatçısı bu işlemi devamlı yapmalıdır

havuz parlak olsun diye gök taşı atılır.yılda bir genel bakım yapılır ekipmanlar pompalar kum kontrol edilir kum azalmışsa  ilave edilir bu takip edilir asürekli azalıyora  kum filitresi içindeki nozollardan biri kırıktır bakılır değiştirilir. ciftehavuzlar su tesisatcisi yıllık bakımları yapar. Fenerbahçe roma olipiyat sdatında yarı finaldesüpürge manuel ve robot. Havuz çocuk gibi bakım ister.

1 yorum: