11 Nisan 2013 Perşembe

fenerbahce su tesisatcisi

kaadiköy fenerbahçe kalamış feneryolu tüm mahalle cadde sokaklarında tesisat kombi bağlantısı işleri yapılmaktadır kombi tesisatı hidrafor tesisatı su kolon tesisatı galveniz borunun yerine plastik tesisatı işleri yapapılır. fenerbahce su tesisatcisi havuz spa işleri yapılır. bügün fenerbahçe lazio roma da yenerek tur atlayaçaktır.türkiye tur atlamış olarak dönecektir tüm kalbimle başarılar kanaryalılar.

feneryolu tesisatcisi tesisat kombi doğalgaz döküm radyatör dilim eklenir sökülür petek temizliği yapılır.yıkama işleminde isteğe bağlı kimyasal ve suyla yıkama yapılır vitra armatör tamit montajı yapılır yedek parçaları  vardır fenerbahce su tesisatcisi gizli taharetleri kırmadan tamirini yapıyoruz.batarya parçası 35 40 lık aç kapa kartüşleri değiştirilir.ara nipeli tamiratı

perlatör su tasararuf yaparmı?diye sıkça sorular soruluyor . tabiki tasaruf yapar .perlatörün ortası bir kalem olduğunu düşünün su bunun etrafında akıyor dolusunca akmadığı için tasaruf sağlar.ara muslukları kısmak da bir yöntemdir fenerbahçe su tesisatcisi başka pratik yöntemleri de vardır.ne gibi yötemler derseniz ileride daha çok buna benzer konular.

Su tasaruf yöntemlerini şöyle açıklayabiliriz. Öncelikle suyu kullan kişi bilinçli olması lazım. Mekanik aparatlar cihazlar bir yere kadar su tasarufu sağlamaktadır,bunu su tesisatı kullalan iyi bilmesi gerekir.Boş yere su akıtmak örneğin sakal traşı. diş fırçalarken,banyoda duş alırken gibi gün delik hayatımızda suyu boş yere çok akıtıyoruz.Su tesisatınız daki kaçaklar :rezervuar su kaçağı. muslukların su damlaması,bağlantı noktalarında su kaçakları,telefon duş su kaçakları,sıçak su gelinceye kadarsu akıtmamız,bu suyu bir kova doldurarak en iyi su tasarufu sağlanmaktadır. Fernerbahce su tesisatcisi .En basit bir hesap yapalım bir cekirdek ailede  dört kişilik bir aile. Her duşa girginde ortalama su kaybı kişi başına Kombi ve şofbene duşun, küvetin mesafesinin uzaklığına göre değişmektedir.Ortalamayı on litre olarak kabul edilirse.Bir kişi günlük duş alır normal olarak: bu da ayda 300 litre,yılda 3600 litre demektir.Aile dört kişi olduğuna göre su tüketimi aylık 1200  on dötr metreküp dört yüz litre eder.Bu da hatrı sayılır bir mebla eder bu sadece su tüketimi hesabıdır,ya yakıt doğalgaz veya likitgaz yada elektrik ne kadar tasaruf sağladığını siz hesaplayın.Bunun önüne nasıl geçebiliriz: nasıl bir sistem uygulamalıyız.

1 yorum: