24 Aralık 2014 Çarşamba

Kazasker su tesisatcisi

Kazasker su tesisatcisi  sinan ercan caddesi orhantesisat burada hizmet vermektedir.Hidrofor tesisatı yapılmadan önce hidroforun tipi modeli seçilmelidir.Pistonlu mu paket mi ilave tanklımı. genleşme tankıl hidrofor olaçak. Hidrofor seçerken kapasitesi önemlidir.Kapasiteyi daire adeti bina yüksekliği emiş mesafesi belirler. Su tesisatı konforlu kaliteli yaşam alanlarını sıcak su soğuk su kullanımını sağlar.Su tesisatçısı olarak bu detaylara özen gösterilerek hidrofor montajları yapılır.


Su tesisatcisi kadikoy Erenköy Sahrayıcedid 19 mayıs Ayşe kadın Tüçcarbaşı hidrofor basıncı kat sayısına göre belirlenir. 5 kata kadar ide 2 4 basınç arası çalışır. 8 kat ise 4 6 arası çalışır. 10 veya daha yüksekte ise 6 8 arası çalışır. Binanın yüksekliğine göre basınç ayarı yapılır. Eğer bina normal katlardan yüksekse 2 ayrı su kolonu çekilmelidir.Su tesisatçısı olarak bu deneyim ve bilgiye sahiphiz
sorunsuz montaj için burdayız.


Su tesisatcisi kadikoy Bostancı İçerenköy Kozyatağı Merdivenköy Fikirtepe Göztepe Kuyubaşı Fenerbahçe Feneryolu Kalamış hidrofor eğer pistonlu ise çalışma aralığına dikkat edilmelidir. Çabuk çabuk devreye giriyorsa fazla tanka su girmiş demektir. El adan deliğinden veya hidroforun çıkış noktasından tahliye yeri varsa su boşaltılır. İlk çalışma yapılmış gibi hidrofor yeniden çalıştırılır. Su tesisatında bazı püf noktalar vardır. Bu da su tesisatında konforu verir.

2 yorum: