19 Ekim 2016 Çarşamba

Kozyatagi su tesisatcisi

Kozyatagi su tesisatcisi Bayar caddesi,Atatürk caddesi,Marmara caddesi,İnönü caddesi,Hilmi paşa caddesi,Sinan ercan caddesi,su tesisat tamir bakım ve onarım yapılır.Koçayol caddesi,Şemsettin günaltay caddesi,musluk tamiri,batarya tamiri,rezervuar tamiri,daire içi tesisat işleri doğalgaz tesisatı kazan dairesi ve yangın sistemleri yapılır.


Kadikoy su tesisatcisi kombi radyatör bakım onarım ve yıkamaları yapılır.Doğalgaz işleriniz İGDAŞ şartnağmelerine göre yapılmaktadır. Daire içinde doğalgaz ile bir değişiklik yapılıcaksa kesinlikle proje çizdirilmelidir aksi taktirde çizdirilmezse para cezası vardır.Evinizde oluşan su kaçaklarına kesin çözüm alman marka rothenberger adlı su kaçak tespit cihazıyla su kaçaklarına son.


Daire içi tesisat tadilat onarım işleri yapılır. Su tesisatcisi Kadikoy tesisat su sayacından başlar iyi bir ve konforlu kaliteli bir tesisat olması için su sayacından sonra bir adet pislik tutucu filitre daire tesisatınızın yüksek basınçlardan kombi veya şofben bataryaların rezervuar iç takımlarının bozulmaması ve evinize su basmaması için basınç regülatörü takmanız gerekir.


gömme rezervuar tamircisi kozyatğında tüm gömme sifonları  tamiri yapılır. Su tesisatçısı olarak sade gömme rezervuar tamiri değili klzet sifon tamiri de yapılır. Su tesisatçısı olarak ankastre gizli taharet tamir ve onarın ve özel aparatlar yapılır.Bir su tesisatçısı olarak her marka ankastre banyo batarya montajı yapılır


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder