23 Nisan 2013 Salı

Su tesiasatcisi kalorifer kadikoy

Su tesisatcisi kalorifer kadikoy Erenkoy Bahariye Moda Altıyol su kalorifer tesisat işleri yapılır. Klorifer tesisatı merkezi kalorifer sistemi kat kaloriferi kolon sistem kaloriferi merkezi sistem kat kaloriferi türkiye cumhuruyeti sanayi ve enerji bakanlığı getirdiği yasa gereği 1000 m3 üstü projelerde merkezi kat kalorifer yapılmak zorunludur. Bu projenin altındaki projelerde kombi sistemi uygulanır.


Su tesisatcisi kadikoy merkezi kalorifer sisteminde bodrum katta kazan dairesi olur. Kazan dairesine kazan yerleştirilir. Pompa grubu kazan dairesinde yapılır. Ana dağıtımda buradan yapılır. Her kolona kosva vana koyulmalıdır.Bu vananın özelliği mevcut olduğu kolonun bir arıza meydana gelirse sistemi devre dışı bırakmadan arızalı kolonu devre dışı bırakıp sistemde.


Su tesisatcisi kadikoy kalorifer merkezi sisteminde bir kolon sistemi uygulanır. Birde her daireden ana kolon şeklinde hat çekilir. Burdan kollektörle radyatörlere dağıtım yapılır. Kollektör girişine kalorimetre takılarak her dairenin yakıt tüketimi takip edilebilir. Radyatör girişlerine bir adet termostatik vana takılarak ısı tasarrufu elde edilir. Ayrıyetten pay ölçerde takılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder