27 Aralık 2014 Cumartesi

su tesisatcisi fenerbahce

Su Tesisatçısı Fenerbahçe

Fenerbahçe de  tüm  gömme  rezervuar  ankastre batarya  duş tesisatı  lavoba tesisatı  eviye tesisatı hirafor tesisatı boyler tesisatı  eşanjör  tesisatı  akımlasyon tankı  bu gibi tüm tesisat işleriniz  itina ile hızlı garantili olarak size uygun gün ve saatte su tesisatcisi  hizmetinizdedir.  Klozet montajı yapılırken dikkat edilecek hususlardan bazıları şunlardır  klozet  tipi modeli önemlidir.

Öncelikle  banyonuzun dizaynını yaparken yerleşimi çok önemlidir.  Lavabo  tesisatı  nerede olmalı  duş ve küvet tesisatını  nerede olmalı  çamaşır makinesının tesisatı, lavabo beraberse lavabonın altına dizayn edilmeli bağımsızsa ona göre seçilmelidir su tesisacisi fenerbahce bu  gibi yerleşimde bir çok anternatif seçimiyle  sizin hizmetinizdedir. Tesisatta seçim yapıldıktan sora ases  işlem başlamış olur.

Klozet tesisatının  yapımına gelirken duvardan ara aks ölçüsü yanlardan boşluk olçüsü çok önemlidir. Duvardan aks ölçüsü  klozetin model  tip ölçüsüne göre  bellidir bu belli olan ölçüye göre duvar aks yapılır. Yanlardaki ölçü rahat kullanım için çok önemlidir her iki taraftanda 25 er cm olmalıdır. Taret musluğu yüksekliği 40 cm olmalıdır ve sağ  tarafa olmalıdır su tesisatcisi fenerbahce .

Su tesisatçısı bir banyo tesisatının yerleşimi çok önemlidir. Yerleşimi düzgün yapılan banyo tesisatı modern çizgileri ile şıklığın ve estetiğin en güzel örneğidir. Su tesisatının konforunu en üst seviye çıkmasını sağlamaktadır. İyi bir banyo yerleşimi çok önemlidir. Hem kullanım alanı için hemde su tesisatının verimi içindir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder