1 Ocak 2015 Perşembe

Su tesisatcisi Kozyatagi

Su Tesisatçısı Kozyatağı


SU KAÇAĞI VAR                                                     KALORİFER SU KAÇAĞI
KLOZET SU KAÇIRIYOR                                        REZERVUAR SU KAÇIRIYOR
BATARYA SU KAÇIRIYOR                                       LAVABO SU GİTMİYOR
KÜVET TIKANDI                                                     GÖMME REZERVUR SU TUTMUYOR
GİZLİ TAHARET SU KAÇIRIYOR                          GÖMME REZERVUAR BUTON BASMIYOR
TAHARET MUSLUĞU SU KAÇIRIYOR                  




Su tesisatcisi Kozyatağı bu gün Sinan Ercan Nihal sok Murat ap.
 çatı dere ve pimaş yağmur oluk temizliği ve tamiri yaptık. Dere çatlaklara  Shell in özel bir malzemesi olan temel çatıya tüp te olan likit mebranı  kullandık. Dere yağmurluk kelepçelerini uzun mesafede atılmıştı.  Normal Ölçü 25 cm gerirdik Su tesisatçısı Kadikoy

Su tesisatcisi Kozyatagi cephede yağmurluk iniş borusu pvc boru teklif hazırlanmasını istedi yönetcisi montalama yapılırken cephe pimaş larının pvc borularını gelişi güzel yapılmış .Pvc kelepçesi ekleri yani muflara uzaklarına kelepçeleri monte edilmiş.Pimaş ağırlığı yağmur suyunun pimaş tesisatın yukardan aşağa kaymış dere bağlantısı çıkmış.Hidrofor dairesin deki flatör cekvalf değişmi de fiyat verileçek.

Başka bir konuda hidroforunun sık sık devre girmesi ile ilgili bir problemli olduğunu söyledi. sorunu kontrol Su tesiatcisi Kadikoy kontrolemizi yaptık ve sorunun genleşme tankından kaynaklandığını tespit etik. Önce hava konrtolu yaptık sonra genleşme tankını şamleri taplamış.Vana kapatık hidroforu devre dışı bırakıp yenisi olan genleşme tankını montajını yaptık,tekrar hidroforu devre aldık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder