21 Aralık 2014 Pazar

Su tesisatcisi Moda

Moda tesisatcısı tüm sokak ve caddelerin siz Moda yaşayanlara, ev ve işyerlerine hizmekteyiz. Başlıca hizmetlerimiz: Su kaçağı tespiti musluk su kaçırıyor,batarya su tutmuyor,rezevuar içine su kaçırıyor,lavabo tıkandı, küvvetten su ağır gidiyor,taharet musluğu bozuk,çamaşır ve bulaşık makina tesisatı,şofben kombi tesisatı,tüm tesisat işleri yapılır.

Su kaçağı bulma su kolonu, su kolonu, su saati, daire tesisatı, lavabo tesisatı, klozet tesisatı, duş tesisatı, küvet tesisatı, eviye tesisatı. Yukarıdaki tesisat işleri genelikle ev tesisat işleridir.Site ve plaza tesisatları, daha da gelişmiş tesisat işleridir.Bunları Şöyle sıraya koya biliriz.Merkezi sistem tesisat işleri,bir ve daha fazla bloklardan meydan gelemekte.

Su tesisat işleri dikkat, özen, beceri, bilgi,ve deneyim ister. Su kaçağı uzmanı bu vasıflara sahiptir. Öncelikle proje iyi okuya bilmek ve uygulamak.Bazen büyük saha ve bina projelerinde farklılık olur. Bunu da iyi bir tesisatçı projeden sorumlu mühendisle tartışabilmelidir. En basiti yerleşim seklidir.Proje üzerinde güzel gozüke bilir.Ama yerleşimde sığmıya bilir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder