1 Ocak 2015 Perşembe

Su tesisatcisi rihtim

Su Tesisatçısı Rıhtım 

Su Tesisatçısı Söğütlüçeşme su tesisatı yaparken su saatıinden hat alınarak daireye 3/4 boru ile girer. Belli bir mesafeden sonra 1/2 düşer. Banyoya giren hat duruma göre lavabo klozet be duşa gider. Ondan sonra varsa ebeveyn banyosuna hat çekilir. Ebeveyn banyosunun tesisatı bittikten sonra mutfağa gidilir bir sıcak birde soğuk su bırakılır. Ekstra olarak çamaşır ağzıda bırakılır.


Su tesisatcisi Söğütlüçeşme  doğalgaz tesisatı yapılırken ilk önce doğalgaz saatinden başlanır. Daireye girerken mutfak mesafesi ayarlanır eğer uzaksa 1'' çapındaki boruyla başlamak zorundadır kısaysa 3/4 çapındaki boruylada başlanabilir. Saatten çıktıktan sonra koridor boruları yapılır ve mutfağa girilir. Mutfağa girildikten sonra kombi ve fırına ağız bırakılarak sonlandırılır.


Su tesisatcisi Söğütlüçeşme bina yağmurluk inişlerini inerken pimaşların düzgünlüğü çok önemlidir. Cepeden inilen pimaşa her 1,5 metre aralıkla kelepçe atılmalıdır. Yağmurluk pimaşlarına kesinlikle tangit kullanlmamalıdır silikon kullanılmalıdır.İniş yapıldıktan sonra ağız logara verilmemelidir yola bırakılmalıdır önceden logarda olan pimaşlar taşma yaptığı için iskinin kararıyla dışarıya alınmıştır.

1 yorum: