27 Aralık 2014 Cumartesi

Su tesisatcisi Sakinbakkal


banyo  tesisatı  rezervuar tamiri sifon  batarya kartüşü  tamir ve bakım onarımı yapılır. Banyo  tesisatı nasıl olmalı veya nasıl yapılmalı püf noktası nedir klasik sorulara şöyle cevapla biliriz. Banyo   tesisatı yapılırken   su tesisatcisi saskınbakkal  ücretsiz keşif yapılır.öncelikle ne yaptırmak istediğini iyi bilmek lazım.duş mu küvet mi flat mi, monoblok duş  seramik mi?

daha  sonra lavabo  yarım ayakmı Hilton  mu mermer  tezgah üstü üçgen köşe oval dikdötgen  dolablı eterjerli  lavabo üstü dolap spotlu  Su Tesisatcisi  Kadikoy  bataryası üstünde duvardan sıva altı ankastre Osmanlı  tarzı musluklar plastik sifon kumandalı  krom  sifon  taslı çeşitleri  daha da çoğaltabiliriz klozet asma gömme gizli taharet asma rezervuarlı  basmalı mı?

Krom kapaklı mat altın tazı kumanda paneli sıva altı zemin de ayakla basmalı fotselli   kapak  melamin basit  plastik amasütörlü yada özel tasarımlı Sutesisatcisi Kadikoy klozet kapak daha değişik kapaklar da var. klozeti tipi köşe antik  oval  renkli  beyaz  üzerine yazı yazmak istermisi niz  su tasaruflu  koku test yapılmış.  alaturka mı   alafrnga  cephe cevre yıkamalı.

Bir dairenin su tesisatı yapılmadan önce işini bilen Su Tesisatçısı Ayrılıkçeşme ve tecrübeli bir su tesisat ustasına gerek vardır. daireye gelen su tesisat ustası dairenin çizilen bir plan yada projesine bakarak yerleşimini yapar. Eğer böyle bir plan yada proje yoksa uygun olan banyoda yerlere yerleşimi yapılır. tabi ki böyle bir işlem yapılırken her yapılacak işin bir kere düşünülüp yapılması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder