1 Eylül 2013 Pazar

Kazasker Tesisatcisi

KAZASKER TESİSATÇİSİ
TESİSATÇİ KAZAASKER
Su tesisatçisi kazaker size aynı gün içinede hizmet verimekten kıvanc duyar.Su Tesisatcisi Kadikoy siz değerli Kazasker sakinlerine su tesisatı kalorifer su kaçağı tesisat arızası billium tamiarat ve tağdilat 7/24 orhan tesisat Sinan Ercan cad. hizmet vermektedir.Nihal sok. güzel murat ap. daki daire 8 de arıtma su bağlantısı yapıldı.


Su Tesisatcisi KadikoyBir kere önce memer özel delme abaratı ile arıtma musluğuna göre mutfak tezgahına monte edildi.Ara musluk dan soğuk su bağlantısı için çelik sprel den hattı ayırdık.Soğuk su girişine suyu kesmek için bir mini vana monte edildi.Bu vana dan alınan su hattı su arıtma cihazına bağlantı yapıldı.


Su Tesisatcisi KadikoyArıtma dan alınan arıtlmış su da tezgah üstüne monte ediğimiz batarya arıtılmış su bağladık. Böylece hem rahat bir şekilde su dolumu yapılaçak  su daki konforu yaşanacaktır.Daire bazı su tesisatı arızaları vardı. Klozet içine su kaçırıyordu flatörü bozuktu tamie edildi. Duş bataryası  sıcak su verirken bazen dengesizlik yapıyormuş bataryanın kartüşünü değiştirildi, ve de su sorunu devam ederse su tesisatı sistemine bir basınç regülatörü takılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder