1 Eylül 2013 Pazar

Su Tesisatcisi Kazsaker

SU TESİSATÇİSİ KAZASKER
KAZASKER SU TESİSATÇİSİ
Kazasker Sinan Ercan cad.Nihal sokak Türker ap. daire 10 arıtma tezgahın üstüne bağlanmış mutfak eviye bataryası üzerine bir apart vasıtasıyla bağlantı yapılmış.Su Tesisatcisi Kazasker Daire sahibesi Zeynep hanım bu görüntü hoşuna gitmemiş.İş yerimizin önünde geçerken stnadaki batarya çeşitleri ve muslukları bakarak evindeki su arırma cihazında bahsetti, ve tesisat bağlantısında.


Su Tesisatcisi Kazasker rahatsız olduğunu ve bu arıtma su tesisatını başka şekide yapıla bilirmi diye sordu. Bizde orhan tesisat olarak su arıtmalarını tezgah atlarına monte edilebildiğini söyledim.Tezgah üstüne veya eviyenin üstüne mini bir su arıtma bataryası monte edilebildiğini ve bağlantıların mutfak dolabın su tesisatını yanına bir yere monte edildiğini soğuk su.


Su Tesisatcisi Kazasker girişinde bir hat alınıp arıtma cihazına bağlantı yapılıp.Arıtmadan tezgah üstüne monte edilen batarya arıtılmış su bağlanır bataryayı açtığınız su gelir.Su sistemin deki hem konforu ve rahatlığı yaşarsınız.Eviye bataryasındaki salkım saçak hortumlarda kurtulursunuz. Dağınık su tesisatı bağlantıları düzen girmiş olur.Su  kaçk bulma hizmetimizde vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder