1 Eylül 2013 Pazar

Su Tesisatcisi Merdivenköy

Su tesisatcisi Kadiköy su tesisatının önemli bir tesisatı da atık su tessisatı yani pis us tesisatıdır.Atık su tesisatı pvc boru ve ek parçaları ile yapılır.Pis su tesisatı soğuk su ve sıcak su tessitanın olmazsa olmazıdır.Pis su tesisatı yapılırken eğimine capına çok dikkat edilmelidir. Alt yapıda en az eğim % birdir.

 Su tesisatcisi Kadiköy. Daire içi ve bina ana gideri atık su eğimi de en az bukadar olmalıdır.Pis su tesisatı yapılırken kolon diye tabir etiğimiz ana giderlerde kesinlikle pvc yapıştırıcı kullanılmaz.Ana giderde bina larda yeni yapılan bina da zamanlar oturmala meydana  gelir mut dediğimizek yerleri kasıntıdan dolayı vede çatlar.

Su tesisatcisi Kadiköy. Daire içi pis su tesisatında pcv yapıştırıcı da silikon kullanımalıdır. Buna bir önemli bir işdir atıksu tesisatında .Pis su tesisatı mümkünse her daireni banyo mutfak için ayrı ayrı kolon çekilmelidir. Her kolonun mutlaka çatıda dışarıya  havalık hattı cıkmalıdır.Yoksam daire içinde pis kokudan durulmaz.Zemin katlarda binaya girişte mutlaka cekvalf konulmalıdır ve belli aralıkla temizleme kullanılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder