26 Aralık 2014 Cuma

SU TESİSATCİSİ MODA

SU TESİSATÇİSİ MODA
MODA SU TESİSATCİSİ
Moda Su Tesisatcisi Kadikoy  bölgesinde siz değerli daire sakinlerine hizmet vermekteyiz.Başlıca hizmetlerimiz : su tesisatı, kalorifer, su kaçağı, doğal gaz, kombi, arıza, onarım ve tağdilat işleri yapılır.
Su tesisatı bina içi temiz, su atık su , su kolonu, daire içi ,banyo, mutfak,tesisatları işleri yapılır.Su deposu, hidrofor tesisatı.

,
Su Tesisatcisi Kadikoy bakım ve kurulumu yapılır. Sıcak su tesisatı, boyler, akümlasyon tankı. plakalı eşanjör, tesisatı bakımı ve onarımı yapılır.Kalorifer tesisatı ,merkezi kalorifer,kat kaloriferi, kazan ve kombi sistemi kurulur.Merkeezi kalorifer tek veya daha fazla kolon sistemi yapılır.Kılıflı hortum sistemli kalorifer tesisatı yapılır.Su kaçağı cihazla bulma hizmeti verilir.

Su Tesisatcisi Kadikoy makine ile su kaçalrına nokta tespiti yapılır. Su kaçaklarını ezbere kırıp dökme son. Ana kolon ,doğal gaz tesisatı, merkezi kazan, tesisatına doğal gaz tesisatı ,daire içi doğal gaz tesisatı iğdaş şartnamesine göre gaz tesisatınız yapılır.Kombi tesisatı daire içi veya  dubleks ısıtma sistemli petek yada yerden ısıtma yapılır. Petek temizliğiğ yapılır.

Su tesisatçısı olarak moda ve civarında su tesisatı, kalorifer tesisatı yangın tesisat işleri yapılır. Su tesisatçısı moda olarak su tesisat bakım onarım işleri yapılır. Su tesisatında tesisat yapılmadan önce tasarım yapılmalıdır. Tasarım su tesisatında önemlidir. Su tesisatı proje tasarımdır. Planlamadan önce yapılacak su tesisatı işi yapılmaz. Sonra işin içinden çıkılmaz hale gelir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder