7 Ocak 2014 Salı

SU TESİSATCİSİ UMRANİYE

SU TESİSATÇİSİ ÜMRANİYE
ÜMRANİYE TESİSATCİ
Ümraniye tüm mahallerinde su tesisat işleri yapılır.Su tesisatı ,kalorifer, doğalgaz, su kaçağı, kombi , gömme rezervuar, musluk batarya ,hidrofor havuz tesisat işleri sıfırdan tadilat ve tamiri yapılır.Su Tesisatçısı ümraniye, su tesisatı: bilimum daire inşaat villa site tesisatı,alt yapı atık su tesisatı, temiz su,soğuk ve sıcak su tesisat işleri yapılır.


Su Tesisatçısı Ümraniye Su kolonu su saati tesisastı  basınç düşürüçü arıtma  bağlantıları yapılır.Bahçe kalorifer kazan tesisatı besleme hattı su tesisatı yapılır.Bulaşık ve çamaşır makine tesisatı çekilir montajları yapılır.Kalorifer tesisatı: kat kaloriferi merkezi kazan sistemi ısı kanalı bir merkez bir ve daha fazla blok beslenecek kalorifer tesisatı bakım ve onarımı yapılır.


Su Tesisatçısı Ümraniye Devir daim ve sirkülasyon pompaları ve kurulumu yapılır. Kolon sistemi hortum kolektör kalorifer tesisatı yapılır.Kalorifer pay ölçer kalorimetre tesisatı yapılır.Bina içi ana doğal gaz kolonu daire içi doğal gaz tesisatı İğdaş şartnamesine göre yapılır.Proje hizmetimiz vardır.Dairenizde iş yerinizde su kaçağı su kaçak bulma makinesi ile nokta tespiti yapılır.

Su tesisatçısı bina okul ve hastahane su ve kalorifer tesisat işleri yapılır. Proje uygulamaları ve de onarım işleri projesine uygun şekilde yapılır. Tüm sıhhi tesisat ve kalorifer tesisat uygulamaları yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder