24 Şubat 2014 Pazartesi

Su Tesisatcisi Uskudar

SU TESİSATÇİSİ ÜSKÜDAR

ÜSKÜDARSUTESİSATÇISI

Üsküdar,Bağlarbaşı,selamsız,çengelköy,zeynepkamil,salacak,altunizade,.Tesisat,sukaçağı,kalorifer,kombidoğal gaz,boyler su tesisatı yapılır. Aklınıza su tesisatı ile ne gelirse su kaçağı bulma su sızıntı tespiti kombi su kaçırıyor.Gömme rezervuar su kaçırıyor Su Tesisatçısı Üsküdar sifon su damlatıyor.Batarya  su tutmuyor çamaşır bulaşık makine tesisatı..

Su Tesisatçısı Üsküdar banyo tadilatı.Basınç regülatörü su saatinden sonra bağlanır. Önüne bir van bir filitre bağlanmalıdır. Fabrikaban ayarlı basınç ayarı gelir. arzuya göre basınç artılabilir bilir veya düşürülebilinir Hidrofor ytesisarı binanın alt katına konulur .Bir su deposuna ihtiyaç olunur .Bağlantıdan önçe vana filitre cekvalf konulmalıdır.Şamandıraya mutlak bir vana.

Su Tesisatçısı Üsküdar birde taşma hattı yapılmalıdır.Su tesisatı bakım onarım tadilat dekorasyon yapılır.Kombi tesisatı petek boruları çekilir ve montajı yapılır.Doğal gaz tesisatı daire içi ve kolon tesisatı yapuılır. Atık su tesisatı yada pis su tesisatı yapılırken akıntısı dikkat edilmelidir.Makine ile su kaçağı tespit edilir. su kaçağı bulma sızıntı tespiti yapılır. Su tesisatı bakım ve onarımı yapılır.
Su tesisatçısı olarak Üsküdar bölgesi ve yakın ilçelerde su tesisatı hizmeti verilmektedir.

Su tesisatçısı Üsküdar bölgesi ve tüm mahallerinde su tesisatçısı olarak hizmet vermektedir. Su tesisatçısı olarak size uygun gün ve saat de kaliteli garantili hizmet verilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder