1 Eylül 2013 Pazar

Umraniye Su Tesisatcisi

ÜMRANİYE SU TESİSATÇISI
SU TESİSATÇISI ÜMRANİYE

Ümraniye yeni soyakta resul ersoy ap. mutfak ana giderlerinin problem vardı. Atık su problemi olan mutfak giderlerinin bahçeden yeni hat çekilerek logara bağlanması için bir teklif verildi. Apartmandaki daire sakininin birinin su tesisatında bazı problemleri vardı. Su Tesisatcisi Umraniye
problemi olan gömme rezervuarın basma butonunun sökülerek, gömme rezervuarın içindeki flatörü.


Su Tesisatcisi Umraniye boşaltma butonu arızalı olan flatör değiştirildi. Basma butonu göbek contası değiştirildi. Dolum ara musluğunun filitresini temizlenip tekrar iç takımla toplanarak iç takım toplanarak ayarlanıp su tesisat işi bitirildi. Su kaçak bulma cihazıyla su kaçakları, su sızıntıları makinayla su kaçak tespitlerine minumum tahribatla banyonuzda nokta tespit edilir.


Su Tesisatcisi Umraniye Su sızıntısı tespit edilirken soğuk sumu sıcak sudan olduğu tespit edilir. Ondan sonra aramaya bu yönde devam edilir. Bu işlemde su kaçak tespitinde zaman ve su kaçağını bulmakta önemli bir adımdır. Su kaçağı bulmada su saatindeki vananın kesip kesmediğini emin olunmalıdır. Yoksa vana su kaçırıyorsa bu su kaçak testinizi yanıltır.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder