27 Aralık 2014 Cumartesi

Kadikoy tesisat

Kadiköy tesisat Kadiköy ilçesi tüm mahallesia    Sahrayıcedid Su tesisatçısı  Acıbadem,bostancı,caddebostan,moda,kozyatğı,erenköy, sahraycedid,göztepe tüm mahllerinde kadiköy tesisatcı su tesisat işleri yapılır.petek temizliği kimyasal ilaçlarla yapılıricihazla su kaçağı 

Sahrayıcedid Su tesisatçısı ,Su  tespiti yapılır. kadiköy  su kaçağı  nokta tespitleri yapılır.Su kaçağı ezbere rastgele bullunmaz. sıradan su tesisat ustaları badan deden kalma yada ustadan edindiği tercübe ile su kaçağı bulnmaz artık su kaçakları tespit edilmesi zor değil daha az maliyet daha az tahribat la mümkündür su kaçaklarına son nokta su kaçağı bulma cihazı ile nokta atışı yapılır.

Sahrayıcedid Su tesisatçısı Son katta dirsek kullanılmayarak çatıya kadar çıkan boru dışarıya verilmesi gerekir. Bunun da nedeni ise dairelerinize koku gelmemesi içindir. Pis su kolonu çekildikten sonra daire içlerine başlanır. Bir adet yer süzgeci için ağız bırakılır genelde klozetin yanlarına musayit bir yere koyulur. Sonra sırasına göre duş tesisatına lavabo tesisatına dağıtılarak pis su tesisatı da sonlandırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder