1 Ocak 2015 Perşembe

Su Tesisatcisi Su Tesisatı

SU TESİSATÇISI SU TESİSATI
SU TESİSATI SU TESİSATÇISI

Su tesisatçısı demek yurdumuza da suyla ilgi ne varsa onu yapması anlamına gelir.Alında yanlış bir anlaşılma dır. Su tesisatçısı Hasanpaşa  su tesisatı kalorifer tesisatı kombi tesisatı atık su tesisat işleri yapar. Doğrudur günümüz de su tesisatı alanı çok gelişmiştir.Su tesisatçısı hepsini yapar  anlamına gelmez .Bazı alanlarda uzmanlaşmış olması gerekir.

 Örnek kalorifer tesisatı her su tesisatçısı Hasanpaşa  kalorifer tesisatı yapamadığı gibi  kalorifer tesisatçısı da su tesisat işlerini yapamaz:Ama bazı su tesisatçıları var ki kendini geliştirmiş her iki işi de bir arada götürmektedir nede olsa ikisi de kardeş meslek grubuna girmektedir. Su tesisatçısı demek istediğim her usta kendini yenilemelidir.

Su tesisatı biraz dikkat biraz özveri ister.Her meslekte olduğu gibi su tesisatçıları da yaptığı işi bilerek isteyerek severek yapmalıdırlar.Su tesisatçısı Hasanpaşa sadece bir normal daire tesisatında ibaret değildir.İyi bir su tesisatçı en azından su tesisat işleri ile ilgili ne varsa az da olsa biran bilgisi olmalıdır.Birde bazen ufak işleri yapa bilmeli ve de müdahale etmelidir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder