1 Ocak 2015 Perşembe

Su Tesisatcisi

SU TESİSATÇISI
Su tesisatçısı adı üstünde suyla ilgili işleri yapar. Bir diğer adı da muslukçu, sıhhi tesisatçı,su tesisat ustası denir.Mekanik tesisat işleri yapılırken dikkatli olunmalıdır, çünkü su tesisatı hata kabul etmez. Yoksam geri dönüşü yüksek maliyet ve zaman kaybına neden olur, ve telafisi mümkün değildir.Elinizin altında iyi su tesisatçısı olmalıdır. Çünkü evinizde iş yerinizde zaman zaman ihtiyaç duyulur. Tesisat işleri  Su tesisatçısı tamiri zordur işini bilinçli yapılmaz sıkıntılar olur.Bir tesisatçı ne işi yaptığını iyi bilmelidir.
 REZERVUAR  TAMİRİ


Bir banyo tesisatı nasıl yapılır? Bir banyo da olmazsa olmaz nelerdir: bu gibi detayları  iyi bilmelidir. Uygulamalar sıkıntı yaşamaması için teknik projeyi iyi okumalı ve uygulamalıdır. En basit olan banyo tesisatının detayları nelerdir. Su tesisatçısı banyo tesisatı yapmadan önce yerleşimi düzgün yapılmalıdır .Eğer düzgün yapılmazsa kullanışlı bir banyo olmaz. Su tesisatında bazı teknik detayları vardır. Bunlar boru çapı atık su tesisatı da eğim gibi hangi malzemeyi nerede kullanılması ve uygulanması iyi
bilinmelidir
SU TESİSATÇISI



Su tesisatçıları iyi bir banyo tesisatı için banyo bulunan armatürler: lavabo tesisatı,duş ve küvet tesisatı, klozet tesisatı, çamaşır makine tesisatı olmalıdır. Kullanılan malzeme ve armatürler ölçüler vardır. Bu ölçüler düzgün yapılmaz montajlarda sıkıntılar olur. Su tesisatçısı kullanılan malzemeyi iyi tanımalıdır. Mutlaka tanımadığı daha önce montajı yapmadığı bir armatürler  olursa mutlaka montaj kılavuzunu okumalı hatta müşteri temsilcisini arayıp kafasındaki soru işaretlerinde cevapları almalıdır.
SU SAATİ VE TASARRUF 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder