1 Eylül 2013 Pazar

su kacagi tespiti kadikoy

su kaçağı çözümsüz değildir.Su kaçağı tesipiti makine ile yapılır

Su Tesisatcisi Merdivenköy

Su tesisatcisi Kadiköy su tesisatının önemli bir tesisatı da atık su tessisatı yani pis us tesisatıdır.Atık su tesisatı pvc boru ve ek parçaları ile yapılır.Pis su tesisatı soğuk su ve sıcak su tessitanın olmazsa olmazıdır.Pis su tesisatı yapılırken eğimine capına çok dikkat edilmelidir. Alt yapıda en az eğim % birdir.

 Su tesisatcisi Kadiköy. Daire içi ve bina ana gideri atık su eğimi de en az bukadar olmalıdır.Pis su tesisatı yapılırken kolon diye tabir etiğimiz ana giderlerde kesinlikle pvc yapıştırıcı kullanılmaz.Ana giderde bina larda yeni yapılan bina da zamanlar oturmala meydana  gelir mut dediğimizek yerleri kasıntıdan dolayı vede çatlar.

Su tesisatcisi Kadiköy. Daire içi pis su tesisatında pcv yapıştırıcı da silikon kullanımalıdır. Buna bir önemli bir işdir atıksu tesisatında .Pis su tesisatı mümkünse her daireni banyo mutfak için ayrı ayrı kolon çekilmelidir. Her kolonun mutlaka çatıda dışarıya  havalık hattı cıkmalıdır.Yoksam daire içinde pis kokudan durulmaz.Zemin katlarda binaya girişte mutlaka cekvalf konulmalıdır ve belli aralıkla temizleme kullanılmalıdır.

Kazasker Tesisatcisi

KAZASKER TESİSATÇİSİ
TESİSATÇİ KAZAASKER
Su tesisatçisi kazaker size aynı gün içinede hizmet verimekten kıvanc duyar.Su Tesisatcisi Kadikoy siz değerli Kazasker sakinlerine su tesisatı kalorifer su kaçağı tesisat arızası billium tamiarat ve tağdilat 7/24 orhan tesisat Sinan Ercan cad. hizmet vermektedir.Nihal sok. güzel murat ap. daki daire 8 de arıtma su bağlantısı yapıldı.


Su Tesisatcisi KadikoyBir kere önce memer özel delme abaratı ile arıtma musluğuna göre mutfak tezgahına monte edildi.Ara musluk dan soğuk su bağlantısı için çelik sprel den hattı ayırdık.Soğuk su girişine suyu kesmek için bir mini vana monte edildi.Bu vana dan alınan su hattı su arıtma cihazına bağlantı yapıldı.


Su Tesisatcisi KadikoyArıtma dan alınan arıtlmış su da tezgah üstüne monte ediğimiz batarya arıtılmış su bağladık. Böylece hem rahat bir şekilde su dolumu yapılaçak  su daki konforu yaşanacaktır.Daire bazı su tesisatı arızaları vardı. Klozet içine su kaçırıyordu flatörü bozuktu tamie edildi. Duş bataryası  sıcak su verirken bazen dengesizlik yapıyormuş bataryanın kartüşünü değiştirildi, ve de su sorunu devam ederse su tesisatı sistemine bir basınç regülatörü takılmalıdır.

Su Tesisatcisi Kazsaker

SU TESİSATÇİSİ KAZASKER
KAZASKER SU TESİSATÇİSİ
Kazasker Sinan Ercan cad.Nihal sokak Türker ap. daire 10 arıtma tezgahın üstüne bağlanmış mutfak eviye bataryası üzerine bir apart vasıtasıyla bağlantı yapılmış.Su Tesisatcisi Kazasker Daire sahibesi Zeynep hanım bu görüntü hoşuna gitmemiş.İş yerimizin önünde geçerken stnadaki batarya çeşitleri ve muslukları bakarak evindeki su arırma cihazında bahsetti, ve tesisat bağlantısında.


Su Tesisatcisi Kazasker rahatsız olduğunu ve bu arıtma su tesisatını başka şekide yapıla bilirmi diye sordu. Bizde orhan tesisat olarak su arıtmalarını tezgah atlarına monte edilebildiğini söyledim.Tezgah üstüne veya eviyenin üstüne mini bir su arıtma bataryası monte edilebildiğini ve bağlantıların mutfak dolabın su tesisatını yanına bir yere monte edildiğini soğuk su.


Su Tesisatcisi Kazasker girişinde bir hat alınıp arıtma cihazına bağlantı yapılıp.Arıtmadan tezgah üstüne monte edilen batarya arıtılmış su bağlanır bataryayı açtığınız su gelir.Su sistemin deki hem konforu ve rahatlığı yaşarsınız.Eviye bataryasındaki salkım saçak hortumlarda kurtulursunuz. Dağınık su tesisatı bağlantıları düzen girmiş olur.Su  kaçk bulma hizmetimizde vardır.

Umraniye Su Tesisatcisi

ÜMRANİYE SU TESİSATÇISI
SU TESİSATÇISI ÜMRANİYE

Ümraniye yeni soyakta resul ersoy ap. mutfak ana giderlerinin problem vardı. Atık su problemi olan mutfak giderlerinin bahçeden yeni hat çekilerek logara bağlanması için bir teklif verildi. Apartmandaki daire sakininin birinin su tesisatında bazı problemleri vardı. Su Tesisatcisi Umraniye
problemi olan gömme rezervuarın basma butonunun sökülerek, gömme rezervuarın içindeki flatörü.


Su Tesisatcisi Umraniye boşaltma butonu arızalı olan flatör değiştirildi. Basma butonu göbek contası değiştirildi. Dolum ara musluğunun filitresini temizlenip tekrar iç takımla toplanarak iç takım toplanarak ayarlanıp su tesisat işi bitirildi. Su kaçak bulma cihazıyla su kaçakları, su sızıntıları makinayla su kaçak tespitlerine minumum tahribatla banyonuzda nokta tespit edilir.


Su Tesisatcisi Umraniye Su sızıntısı tespit edilirken soğuk sumu sıcak sudan olduğu tespit edilir. Ondan sonra aramaya bu yönde devam edilir. Bu işlemde su kaçak tespitinde zaman ve su kaçağını bulmakta önemli bir adımdır. Su kaçağı bulmada su saatindeki vananın kesip kesmediğini emin olunmalıdır. Yoksa vana su kaçırıyorsa bu su kaçak testinizi yanıltır.