27 Aralık 2014 Cumartesi

Hasanpaşa Su Tesisatçısı

Hasanpaşa Su Tesisatçısı

 Hasanpaşa Su Tesisatçısı. Eğer gizli valf yaplıçaksa yerden aynı ölçüsüne bırakılıp pis su giderinin altına bir adet ağız bırakılması gerekir. Gizli valfı yaparken her zaman ok yönü bırakılan ağza doğru olması gerekir. Ters bırakıldığı takdir de kullanım olmaz. Duş tesisatının yapımına gelirsek tesisat yapılmadan önce ne tür duş yapılacaksa belirlenir ve su tesisatı ona göre yapılı.

Hasanpaşa Su Tesisatçısı. Örnek 90*90 oval duş teknesi koyulacak bir banyoya duş tesisatı uygulayan usta duş tesisat ağızlarını yerden maksimum 90 cm e koymalıdır. Yandan ölçüsü ise 45 cm olmalıdır nedeni ise tekneye girildiği zaman bataryanın tam ortalı durması içindir. Flit ya da başka duş modellerinde bu yerden ve yandan ölçüsü değişir.

Hasanpaşa Su Tesisatçısı. Lavabo tesisatı uygulanacak lavaboya göre su tesisatı değişebilir. Genelde yerden h yüksekliği 55 cmdir. Günümüzde genelde kullanılan dolaplı lavabolardır. Bunun belli bir ölçüleri vardır. İsteğe göre de özel ölçüde yapılabilir. Lavabo tesisatını yaparken bir adet sıcak su ve iki adet soğuk us ağzı bırakılır. Bu ağızlar soğuk su sağ tarafta sıcak su sol tarafta olmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder