27 Aralık 2014 Cumartesi

Haydarpaşa Su Tesisatçısı

Haydarpaşa Su Tesisatçısı

Mutfakta yapılan işler komple bittikten sonra banyoya giriş yapılır. Haydarpaşa su tesisatçısı Banyoya giriş yapılan borular. Sırasıyla dağıtımları yapılmaya başlanır. Dağıtımlar yapılmadan önce banyoya hangi tip malzemelerin kullanılacağı öğrenilir. Örnek normal klozet koyulacak bir banyoya tesisatı yerden 40 cm dir. İki adet soğuk su ağzı bırakılır.


Birisi taharet için diğeri ise dolum yapılan hazne yani rezervuar içindir.Haydarpaşa su tesisatçısı.Eğer günümüzde genellikle kullanılan şık bir görünümü olan gömme rezervuardır. Gömme rezervuar hem şık hem kullanışlı hem de temiz bir görünüme sahip bir klozet modelidir. Gömme rezervuar gerçekten bir işçilik isteyen bir işlemdir. Her tesisatçıyım diyen bu işlemi yapamaz.


Gömme rezervuar yapılırken dikkat edilmesi gereken kurallar vardır.Haydarpaşa su tesisatçısı İlk etapta her yönden terazide olması gerekir. Terazisinde olmayan gömme rezervuar montaj esnasında yamuk çıkabilir ve hoş bir görüntüsü olmaz. Gömme rezervuar yapılırken su tesisatını yapmadan önce tahareti nasıl olacak ona karar verilir. Eğer dışarıdan olacaksa yine aynı ölçüde yapılıp bırakılmalıdır.






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder