27 Aralık 2014 Cumartesi

Kalamış Su Tesisatçısı

Kalamış Su Tesisatçısı

Bu ters koyulduğu taktirde lavabo atından siprel yarmayla dön derilebilir. Kalamış Su Tesisatçısı Ama duş tesisatlarında baöyle bir kolaylık olmadığı için soğuk su tesisatı sağ tarafa sıcak su tesisatı sol tarafa koyulmak zorundadır. Son olarak banyonuzda ek işler dışında su tesisatıyla ilgili başka bir işlem kalmadığı zaman su tesisatı kontrol edilerek işlem biter.

Bir dairenin atık su boruları yani pimaşları yapılırken .Kalamış Su Tesisatçısı  dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. İlk etapta daire içleri yapılmadan önce aydınlık içinden ana hat çeklir. Eğer bir aydınlık hattı yok ise banyonun müsait bir yerinden delinerek oradan çekilir. Genelde pis su kolonları 100 mm çapındaki boru ile çekilir.

Daire sayısı 20 nin üzerine çıktığı zaman bir üst çap yani 125 mm çapındaki borunun kullanılması gerekir. Bunun nedeni ise zamanla tıkanmasını engellemek içindir. Kalamış Su Tesisatçısı Her hat aralarına birer ağız bırakılarak çekilen pis su kolonu son kata geldiğinde kesinlikle dirsek kullanılmaz. Kullanıldığı taktirde her banyoda kokularar ortaya çıkabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder