27 Aralık 2014 Cumartesi

Su Tesisatçısı Göztepe

Su Tesisatçısı Göztepe


Su tesisatı inşat alanında daire içi bittikten sonra kolon dediğimiz hatta geçilir. Tek  tek  katlara borularla çekilir. Bu işlem su saatinden başlar katlara ilerleyerek bitirilir. Su Tesisatçısı Göztepe.Bu işlemi bitirdikten sonra su saatleri bağlanır. Tabiki de su kaçaklarında meydana gelir kaynaklarda kaçlar oluşabilir. Bu kaçakları önlemek için su kaçak cihazlarıyla tamiri yapılır.

Su kaçaklarında tesisat ustasının yapacağı işler boruları iyi biçimde kaynatıp fazla ısıtmadan yapması gerekir. Su kaçaklarında borunun iyi marka olmasında önemli rol oynar.Su Tesisatçısı Göztepe. Bu tür su kaçakları makinelerle noktasal tespit yapılır. Bir sabah uyandığınızda kapı çaldığında alt komşunuz dese evinizden bizim eve su kaçağı meydana gelmiş dese. İşte o zaman yanınızdayız.


Bir dairenin su tesisatına yapılmadan önce dikkat edilmesi gereken kurallar vardır. bunlar öncelikle kaynakların düzgün yapılması ve yerleşimdir. Su Tesisatçısı Göztepe. Tabi ki su tesisatı sadece temiz su tesisatıyla bitmez temiz su tesisatı sıcak su ve soğuk su olarak kalorifer tesisatı ve pimaş yani pvc atık su borusu tesisatı vardır. hepsinin kendine göre yapım teknikleri vardır.

Su tesisatı iski yoluyla binamızın önüne kadar gelip bir tesisat ustası tarafından binaya uygun yerlere dağıtılarak kullanıma hazır bir hale getirilmesine su tesisatı denir. Su Tesisatçısı Göztepe. Su tesisatı günümüzde kullanım açısından  en önemli ihtiyaçlarımız olarak başta gelen bir ihtiyacımızdır. Günümüz teknolojisinde bir çok şekli ve modelleri vardır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder