30 Ekim 2016 Pazar

Su Kaçağı Tespiti Kadıköy


**ARTIK SU KAÇAĞINI SORUN ETMEYİN**
EVİNİZDE  İŞ  YERİNİZDE  RUBET,  DAMLAMA,  SU KAÇAĞI  VARSA  ARTIK  TESPİTİ    
ÇOK  KOLA   SU  KAÇAKLARINI  GELİŞMİŞ  CİHAZLARIMIZLA  NOKTASAL  OLARAK
TESPİT  EDİP  ONARIYORUZ***
DİĞER TESİSATÇILAR GİBİ EVİNİZİ KIRIP DÖKMÜYORUZ
SU KAÇAĞINI YERİNİ NOKTASAL OLARAK TESPİT EDİYORUZ EZBERE KIRMIYORUZ
MAKİNE  İLE  SU KAÇAĞININ  YERİNİ  TESPİT ETTİRMEK 
...İSTİYORSANIZ   BİZİ   ARAYIN...
...SUTESİSATI...
...SİHHİ TESİSAT VE TADİLATI...
...VİTRİFE MONTAJI VE TADİLATI...
MUSLUK VE BATARYA TAMİRATI,  ASMA KLOZET ,GÖMME REZERVUAR  TAMİRİ ,SPRİAL TAMİRİ  GAZ FLEKSİ, .TADİLAT İŞLERİ  YAPILIR


 
KALORİFER TESİSATI
KAT  KALORİFERİ  MERKEZİ  KALORİFER  SİSTEMİ
  KALORİFER    TESİSATI     VE    TADİLATI  TAPILIR
KOMBİ &   DOĞAL   GAZ   TESİSATI
KOMBİLİ   KAT   KALORİFER   TESİSATI      VE     TADİLATI    YAPILIR
DOĞALGAZ TESİSATI  DAİRE İÇİ VE KOLON TESİSATI VE TADİLATI YAPILIR

RADYATÖR YIKAMASI
PANEL VE DÖKÜM RADYATÖR TEMİZLİĞİ YAPILIR.
SU TESİSATI.
SU TESİSATI
SOĞUK SU TESİSATI
SICAK SU TESİSATI
PİS SU TESİSATI KONUT TESİSATI
Bu çeşitleri daha çoğaltabiliriz.
Hastahane otel sağlık ocağı büyük yemekhaneler  gibi sıralandıra biliriz.
ÖnÇelkle yaşam alanımız olan evlerimizden başlayalım su tesisatı bulunduğunuz ilin su kanalizasyon işleri birimi tarafında örnek İstanbul iski tarafından bina temiz su girişi ve pis su hattının getirmesi ile başlar iski öncelikle su tesisatı sözleşmesi yaptığınızda size su saatini konulacağı yere bir kapak ölçüsü veriri bunun yerini hazırladığınızda iski görevlileri tarafından temiz su tesisatı için suyunuzu su saatinden önce yola sadece iski görevlileri tarafından ana şebeke vanası yaklaşık 70 mm derinliğinde yola konur. Bunun uzerine 70lik pimaş ile yükselir ve döküm vana kutusunda monte edilir daha sonra pprc boru yer altı su borusuyla suyunuz binanızın girişine kadar getirilir
Esas buradan sonra su tesisatcısı yada sıhhı tesisatcı veya muslukcu dedığımız usta tarafından su tesisatı işleri başlamış olur.Su saatinden başlar binaya su deposuna kadar en az ¾ 1’’ binadaki daire sayısına göre boru çapı seçilir her katta kaç daire varsa ona göre vana ağzı bırakılır.binaya su Su saatinden başlar deposuna kadar en az ¾ 1’’ binadaki daire sayısına göre boru çapı seçilir her katta kaç daire varsa ona göre vana ağzı bırakılır. YAZILDI…Saatin yerden yüksekliği en az yerden 20 cm olmalıdır. Her kat ortasında bir yere denk getirilip su saati kutusu dolabı iniş çııştan merdiven kimseyi rahatsız etmiyeceği eşya taşınırken su sayacına engel olmayacak şekilde dizayn edilir. Su saatinden önce şibel vana sonrada küresel vana sığacak şekilde dizayn edilmelidir. su kaçağı tespiti kadiköy de yaplır nokta tespitleri yapılır.Su  kaçağı bulma malina işidir yoksam rast gele kırıp dökmek sıkıntı işler çıkarır.

Su tesisatında olması gereke bazı aparatlar vardır. Bunlar nelerdir ? Su tesisatında ne işe yarar diyebilirsiniz. En basitinden bir basınç regülatörü ve pislik tutucu filitre. Basınç regülatörü adeta bir evin koruma memuru gibidir. Su tesisatı sisteminde bulunan musluğu korur. Bu size biraz şaka gibi gelebilir. Baınç regülatörü yüksek basınçla gelen suyun musluğunuzdaki yırtıcı suyun sertliğini alarak zarar vermeden akmasını sağlar. Buda musluğunuzun uzun ömürlü olması demektir. Bu örnekleri dahada çoğaltabiliriz. Örneğin kombinin eşanjörü yüksek basınçta patlar. Bu büyük bir maliyet olup neredeyse kombinin 4 de 1 fiyatını tekabül eder. Basınç regülatörü kombinizide korur. Kombinizi koruduğu gibi sıcak sudaki ısı farklılıklarını düzene sokar ve sıcak suyun konforunu size en üst seviyede yaşatır. Su tesisatçısı göztepe bu konularda size destek vermelidir.


Basınç regülatörü diğer zararları: Basınç regülatörü su tesisat sisteminin bir nevi sigortasıdır. Bir su tesisatçısı su tesisatını yaparken su saatinin dolabına sığacak şekilde bir filitre, birde basınç regülatörü yeri bırakmalıdır. Hatta su tesisatını yaparken montajını yapmalıdır. Su Tesisatçısı bu basit ama önemli bir su tesisatı kuralıdır. Basınç regülatörü su tesisatı sisteminde ne varsa korur. Bütün armatörlerin uzun ömürlü olmasını sağlar. Su tesisatçısı bu teknik detaylar dikkat etmelidir.

Petek yıkama nasıl ve ne zaman yapılmalıdır.
Petek yıkama işi kombili sistemler için gerekli bir iştir.Asma  klozet için de gömme rezervuar tamiri gereklidir. Petek yıkama genelde iki yılda en azından yapılmalıdır. Petek yıkamadan önce tüm sistemi çalıştırılarak petek içindeki tortuları çözülmeleri gerekir. Daha sonra da peteklerin vanaları kapatılır. Tek tek açılır sırası ile içindeki su tahliye edilir.
Su tesisatçısı yapılan petek yıkama işinden sonra tüm peteklerin havasını alır ve de su kaçaklarını  olup olmadığını testini yapar su tesisatçısı olarak bu işlemi her petek yıkama işinden sonra yapmalıdır. Petek yıkama işinde dikkatli yapılmalıdır.

Su tesisatında filitrenin fadaları:
Su tesisatına konula bir filtre su tesisatı şehir şebeke hattında gelen ne varsa kum çamur kıl bu gibi etkenlerden korumaktadır. Bataryaların seramik olan çizildiği zaman su kaçağı olur . Su tesisatçı size bu konu da bilgilendirmelidir. Çünkü su tesisatı malzeme ve işçilik fiyatları günümüzde yüksek maliyet olur. O yüzden filitre önemlidir.

Su Tesisatına kurulacak filtre sistemleri:
su tesisatın filtrenin faydaları saymakla bitmez. En basit filtre sisteminin de faydası vardır. Bir su tesisatçısı en azında su saatinin çıkışın filtre koymalıdır. Batarya ara muslukları filtreli olmalıdır. Rezervuar dolum muslukları da filtreli olmalıdır. Duş bataryaların contaları filtreli conta ile montaj edilmelidir. Filtrenin tek dezavantajı bazen belli aralıklarla bakım gerekmektedir iyi bir su tesisatçısı yaptığı her su tesisatı sistemine bunu uygulamalıdır.

Su tesisatı armatürlere takılacak tasaruf perlatörlerin faydaları nelerdir. Ve hangi su tesisatı sistemlerinde olmalıdır: En basit olan evlerde olmalıdır. Su tasaruf önemlidir. Su tasarrufu sadece su tüketimi ile olmaz .Su tesisatını yapılırken .Su tesisat akarı kullanılan malzeme de önemi vardır. Su tesisatçısı Bunlara dikkat edilmelidir. Filtre sistemi su tasarufu için önemlidir.

Bir su tesisatçısı işini bilerek ve isteyerek yapmalıdır. Ve de yaptığı işin ne iş yapıldığını iyi bilmelidir. Su tesisatında bazı detaylar vardır. Bunlar önemli detaylardır. Bu detaylar demek su tesisatında tasarım demektir. Tasarım demek su tesisatı ile ilgili ne iş yapılacak ise oraya araştırma yapılmasıdır. Her işte olduğu gibi su tesisat planlı sistemli yapılmalıdır. Su tesisatçısı göztepe  bu sisteme uyarak su tesisatını yapar.





19 Ekim 2016 Çarşamba

Kozyatagi su tesisatcisi

Kozyatagi su tesisatcisi Bayar caddesi,Atatürk caddesi,Marmara caddesi,İnönü caddesi,Hilmi paşa caddesi,Sinan ercan caddesi,su tesisat tamir bakım ve onarım yapılır.Koçayol caddesi,Şemsettin günaltay caddesi,musluk tamiri,batarya tamiri,rezervuar tamiri,daire içi tesisat işleri doğalgaz tesisatı kazan dairesi ve yangın sistemleri yapılır.


Kadikoy su tesisatcisi kombi radyatör bakım onarım ve yıkamaları yapılır.Doğalgaz işleriniz İGDAŞ şartnağmelerine göre yapılmaktadır. Daire içinde doğalgaz ile bir değişiklik yapılıcaksa kesinlikle proje çizdirilmelidir aksi taktirde çizdirilmezse para cezası vardır.Evinizde oluşan su kaçaklarına kesin çözüm alman marka rothenberger adlı su kaçak tespit cihazıyla su kaçaklarına son.


Daire içi tesisat tadilat onarım işleri yapılır. Su tesisatcisi Kadikoy tesisat su sayacından başlar iyi bir ve konforlu kaliteli bir tesisat olması için su sayacından sonra bir adet pislik tutucu filitre daire tesisatınızın yüksek basınçlardan kombi veya şofben bataryaların rezervuar iç takımlarının bozulmaması ve evinize su basmaması için basınç regülatörü takmanız gerekir.


gömme rezervuar tamircisi kozyatğında tüm gömme sifonları  tamiri yapılır. Su tesisatçısı olarak sade gömme rezervuar tamiri değili klzet sifon tamiri de yapılır. Su tesisatçısı olarak ankastre gizli taharet tamir ve onarın ve özel aparatlar yapılır.Bir su tesisatçısı olarak her marka ankastre banyo batarya montajı yapılır


5 Ekim 2016 Çarşamba

bahariye tesisatcisi

Kadıköy bahariye su tesisatçısı tesisat kalorifer bakım onarımla hizmetinizdedir.su kaçağı bulma su sızıntısı su kaçak bulma su kaçağı tespiti lavabo da tıkandı küvete su ağır gidiyor su faturam fazla geliyor.su dan arızalar bizim işimizdir aramanız yeterlidir.Su Tesisatçısı daire içi tadilat  yer değişimi su tesisat işleri yapılır. makine tesisatı

Çamaşır ve bulaşık makine tesisatı yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar vardır.Bunları şöyle sırala biliriz eğer daha önce tesisat yeri  musluk azı yoksa makine  önce uygun bir yer seçilmelidir ondan sonrası en yakın temiz su ve atık su tesisatının giderini Su Tesisatçısı  makine en güzel tesisatı yapar.Tesisat montajı yapılır

Çamaşır musluğunu makinenin arkasına gelecek şekilde yapılmaz yoksam makine tezgah dan öne atar bu da şık bir görünüm sağlamaz.bulaşık çamaşır makinelerin hazır temiz su hortumu pis su hortumları vardır.temiz su borusu bir metreden başlar beş metre kadar pis su gider borusu üç metre  isteğiniz ölçüde kesile bilinir, yapılan işlemden su kaçağı tespiti kontrolü yapılmalıdır. Su tesisatçısı her montaj sonunda bu kontrolleri yapmalıdır.