2 Mayıs 2015 Cumartesi

Su tesisati Kadikoy

 Su Tesisatçısı


Su tesisat işleriniz için bir alo yeterlidir.Su tesisati Kadikoy musluğunuz su damlatıyor,duş ta su yavaşmı gidiyor petek ısınmıyor? Gömme rezervuar butonu çalışmıyor,asma klozet de bir sorun mu  var ?Eviye bataryası mı bozuk yüksek basınç var su faturası mı yüksek,su tesisat işleri için orhan tesisat Kadıköy de hizmet veriyoruz.

Su kaçağı cihazla kaçak bulma makine ile su kaçağı bulma cihazla arıza tespiti,Su tesisatcisi Kadikoy sıradan tesisatçılar gibi var yasım üzere gelişi güzel babasından deden usta dan gelişi güzel yöntemle değil makine ile su kaçaklarına en az hasarla tespit edilir ve tamiri de aynı gün için de yapılır.bu kadar basit.

Su tesisati Kadikoy Kadıköy sokak caddeler ve mahallerin de siz değerli Kadıköy sakinlerine hizmet vermekten onur duyarız. Su tesisatı kalorifer kombi jakuzi havuz boyler hidrofor daire içi ve bina tesisatı yapılır.Su kolonu kalorifer kolonu doğal gaz kolonu tesisat tamiri ve uygulaması yapılır.Tesisat vana musluk lavabo küvet duş eviye tesisat işleri yapılır.

1 yorum: