2 Mayıs 2015 Cumartesi

kadikoy su tesisatsılari

klozet içtakım nasıl değişir önçelikle taharet musluğunu kapatılır fleks rezervuar dolum flatör bağlantısı sökülür. klozet basma butonu sökülür.daha sonrada klozetin  rezervuarın kapağı cıkartılır. rezervuar ve klozeten iki bağlanantısı sökülür. Su Tesisatcisi Kadikoy iç takımın gögeğisökülür. daha sonra şamandırası sökülür  klozet bağlantı vidaları sökülür bu yapılan işlem tekrat  başadoğru yapılır.

rezervuar içtakımın kople parçaları şunlardır Su Tesisatcisi Kadikoy  rezervuarın yüksekliği cekme cubuğu ayar cubuğu  boşaltım cubuğu gibi apartları vardır.dört  kişilik bir ailenin yılda yaklaşık bindefa klozet rezevuar kullanmaktadır su tasarufu için ona göre klozet ve iç takım kullanılmalıdır.buunu için iyi ve kullanışlı bir klozet takımı seçilmelidir su tesisatı için önemlidir.

su tesisarınızı iyi bir ustaya yaptırınız çünkü bir sorun çıktığında karşınıza bir matap lazımdır.tesisat işleri şakaya gelmez latifesi bir kenara su tesisatı önemli bir işdir Su Tesisatcisi Kadikoy su kaçaklarına nokta tespiti.yapılır vana su saati tamiri yapılır.komple daire içi su tesisatı yenilenir.tesisat işleri sıfırda yenilenir ve tamiri yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder