1 Ocak 2015 Perşembe

Acibadem tesisat

 Acıbadem Tesisat

Acıbadem Tesisat  Girne  sitesi  A BLOK daki daire sakini intenet dan Su tesisatcisi Sahrayıcedit  blogspot sitesinden bize ulaştı. Kombi düştü düşecek acil su tesisatçısına ihtiyaç var gelebilirmisiniz ? normalde iş randevusuna göre çalışmaktayız. Özel durum olduğu için doğal gaz riski ve su basma riski olduğundan işe öncelik verdik.Daireye vardığımızda kombiyi altına birşekilde destek vermiş.

Önce doğal gaz saatindeki vanayı daha sonrada kombi vanasını kapadık.Daha sonra camları açarak kombi fleksini söküp doğal gazı boşaltık emniyetli bir şekilde .Su tesisatcisi Sahrayıcedid soğuksu giriş vanasını kapadık daha sonra kalorifer sistemindeki suyu tahliye ettik .Kombini bütün su ve kalorifer bağlantıları söktüm.Kombinin baca bağlantısı söküldü kırılan camlar itinayla toplanarak çöpe atıldı.

Kombi aşağı aldıktan sonra duvarla kolon  tam birleştiği nokta kombinin askı vidası montaj edilmiş.Çok riskli yere montaj edilmiş.Su tesisatını doğal gaz kalorifer tesisatının ale ve retur borulatnı ve dranaj borusunun yenide dizayn edildi. Su tesisatcisi Sahrayıcedid tekrar yeniden askıyı kirişi özel dübellerle astık kombiyi baca  bağlantısını yaptık.Su testini yapıp teslim ettik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder