27 Aralık 2014 Cumartesi

bostanci su tesisatcisi

Bostancı Su Tesisatçısı

Bostancı su tesisat işleriniz yapılır .Orhan tesisat olarak tüm su  tesisat   doğal gaz kalorifer kombi  panel   radyatör  döküm radyatör  alurat  aliminyum  radyatör   tesisatı  bakım  ve montajı  su  tesisatcisi  radyatör yıkama  ve temizlik işleri  yapılır.  Kalorifer  sistemi  demir  boru  pprc  grostik hortum sistemi  ile yapılır kompozit boru aliminyum folyalı boru yapılır.

Radyatör  montajı yapılırken  bir  terazi bir  İngiliz  anahtarı  bir  boru  bir lokma takımı  kalorifer  tesisatının  pprc  ise  bir fizyon  kaynak  makinası diğer  bir sistem hortum bir sistemise dış dişli hortum rekoru lazım olur  bir metre yardımıyla rayatörün boy öçüsüne göre duvara radyatör konsoları  işaretlenir  su tesisatcisi  itina ile montajı  yapılır

İşaretlenen  radyatör  konsolu delikleri  onluk matkap  ucuyla delinir. Delinen  yerlere  radyatör plastik  dübeleri  duvara monta  edilir. Bir lokma yardımıyla radyatör konsolları  duvara  monta edilir. Montaj  edilen  radyatör  konsolonun  üzerine  radyatör  asılır Su tesisatcisi  asılan  radyatör  sistem pprc  ise  fizyon kaynak makine  yardımıyla dışarıda hazırlanan  dış dişle kaynatılır. Böylelikle radyatör  montajı  tamamlanmış  olur.

Su tesisatçısı montajı yapılan tüm radyatörlerin havasını alır. Su kaçak testini yapar


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder