27 Aralık 2014 Cumartesi

Feneryolu Su Tesisatcisi

Feneryolu Su Tesisatçısı

Dairenin su tesisatı yapılırken dikkat edilmesi gereken kurallar vardır. Feneryolu Su Tesisatçısı bir dairenin su tesisatı yapılırken işini sağlam ve düzgün yapması gerekir su tesisat ustasının eğer işine gerektiği önemi vermezse zamanla sorunlar ortaya çıkarak baş ağrıtır. Dairenin bina içinde yerleşimi yapılan su sayacından alınan boru uygun ve müsait bir yerden daireye giriş yapar.

 Daireye giriş yapan boru her zaman ¾ çapındaki boru olması lazımdır. Feneryolu Su Tesisatçısı Bunun nedeni ise daireye ilk giren su her zaman rahat çalışması gerekmektedir. Bunun nedeni ise dairede aynı andan açılan iki yada fazlası musluklardan hepsinden aynı verim gelmez ve azalır. Bunun için daireye giren boru ilk boru her zaman ¾ çapındaki boru olması gerekir.

Daireye ¾ çapındaki boruyla giriş yapıldıktan sonra gidebildiği yere kadar aynı çapta gidilmesi gerekir.  Feneryolu Su Tesisatçısı. Ne kadar aynı çaptaki boru ilerlerse su tesisatından kullanım için daha uygun ve sağlıklı olur. En azından daireye giriş yapılana kadar kullanılması her zaman için iyidir. Sırasına göre banyo ya da mutfak hangisi varsa giriş yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder