27 Aralık 2014 Cumartesi

Fikritepe Su Tesisatcisi


Fikritepe Su Tesisatçısı

Fikritepe su tesisatçısı. Giriş yapıldıktan sonra mutfak dolabı yapan ustadan eviye aks ölçüsü alınır. Bu ölçü alındıktan sonra ona göre ağızlar bırakılır. Bırakılan ağızlarda iki adet soğuk su ağzı ve bir adet sıcak su ağzı bırakılır. Sıcak su ve bir adet soğuk su eviye hattı içindir. Kalan bir adet soğuk su hattı ise makine içindir.

 Fikritepe su tesisatçısı. Mutfak tesisatı yapılırken yerden 55 cm maksimum ölçüsü vardır. Yukarıda bırakılırsa montajı zor yapılır ve giderden de su gidişi zorlanır zamanla tıkanmaya yol açabilir. Eğer 55 cm altında bırakılırsa bu sefer bağlantılar kısa kalır ve ek yapmak zorunda kalırsınız. Ek yapılınca da güzel bir görünüm olmaz.

  Fikritepe su tesisatçısı.Eviye tesisatı bittikten sonra genelde kombiler mutfakta olduğu için bir adet soğuk su ve bir adet sıcak su hattındaki borulardan ağız bırakılır. Bu bırakılan ağızlar her zaman soğuk su sağ tarafta sıcak su sol tarafta olmak zorundadır. Nedeni ise kombilerde soğuk su girişi sağ tarafta olup çıkışını yani sıcak su çıkışını sol taraftan yapmaktadır. Bu bütün kombilerde yanıdır.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder