24 Aralık 2014 Çarşamba

Erenkoy su tesisatcisi

Erenkoy su tesisatcisi su tesisatı doğal gaz tesisatı kalorifer tesisatı yerden ısıtma yangın tesisatı hidrofor tesisatı su deposu tesisatı sipring tesisatı havuz tesisatı bahçe sulama tesisatı ankastre duş batarya tesisatı gizli taharet tesisatı musluk montajı lavabo montajı klozet montajı yapılır. Su kaçaklarına kesin çözüm. Alman marka rothenberger adlı cihazla su kaçaklarına nokta tespiti yapıyoruz. Aynı marka cihazla da kanal görüntülemelerde yapılyor



Su tesisatcisi kadikoy rezervuar iç takım değiştirilirken öncelikle taharet musluğu kapatılır. Ondan sonra siprel sökülür. Basma butonu söküldükten sonra alttan tutam vidalarını gevşeterek rezervuarı sökeriz. Söktükten sonra şamandırasını sağ ve sol vidalarını orta göbeğini sökeriz. Yeni rezervuarı takmadan önce rezervuarın içini yıkamamız lazım yıkamadığımız taktirde içinde oluşan tortular kısa zamanda yeni iç takımıda bozar.Su tesisatçısı olarak tüm sıhhi tesisat işleri yapılır.



Su tesisatcisi Kadikoy yerden ısıtma yapılırken dikkat edilmesi geren konular vardır. Kollektörden alınan hat tek seferde alanı dolaşmaması gerekir. Eğer tek seferde dolaşırsa ilerde çok sıkıntıları olur örnek ısı kaybına neden olur.Kollektötden bir nozul maxiumum 100 metredir. Ama ideali 80 metredir. Hernozula duluınduğu mekana ada termostaddıgı konulması ısı tasarrufu sağlar.Su tesisatçısı olarak tüm tasaruf işleri yapılır.


1 yorum: